Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Kérjük, amennyiben megrendelője kíván lenni szolgáltatásunknak, illetve aktív felhasználója oldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve! Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza.

A weboldalunkon történő megrendelés fizetési kötelezettséggel jár!
Amennyiben - kivételes esetekben - a megrendelés nem a weboldalunkon keresztül történik, abban az esetben is a jelen rendelési feltételek mérvadóak és a szolgáltatás összegének vagy annak előlegének átutalásával válik a megrendelő által elfogadottá és fizetési kötelezettség érvényűvé.

A megrendelési és átadási folyamattal kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.
Cégünk nem üzemeltet irodát, csak weboldalunkon keresztül tud rendelni! Az elérhetőségben megadott cím csak levelezési címként szolgál.


Árak

A szolgáltatásokra vonatkozóan megjelenített árak bruttó összegek.


Teljesítési idő

Megrendelések teljesítésének átlagos ideje 1-3 munkanap.


Rendelési információk

Rendelési információk részletesen a megrendelés menete találhatók.


Fizetési módok


Fizetési határidő


Egyedi megállapodás és kedvezmények


Felelősség

A weboldalunk használata feltételezi az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget azért a kárért, amely a weboldalhoz való csatlakozás során, vagy amiatt következett be. Az Ön felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatokat a behatolóktól. A weboldal üzemeltetője nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
Megrendelését csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a regisztrációkor, illetve a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal töltötte ki. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.
A megrendelt dokumentumokban szereplő adatokat a megrendelő szolgáltatja részünkre; azok valóságnak megfelelő voltáért felelősséget nem vállalunk.
A szolgáltatáshoz kapcsolódó ismertető, leírás pontatlanságából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.


Egyéb rendelkezések, információk

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A webáruház oldalainak böngészésével, megrendelésének rögzítésével, továbbá az info@oneletrajz-iras.hu email címre küldött levél által elfogadja az oneletrajz-iras.hu általános szerződési feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.